torstai 14. elokuuta 2014

Hyvän mielen treenit pitkästä aikaa!

Tiistaina ratsastuskuume ei meinannut ottaa hellittääkseen, ja kun serkkuni ei tullutkaan sinä päivänä Peteä ratsastamaan, päätin kivuta itse ponin selkään!Menin ilman satulaa, mutta muuten teimme melko perus koulutreenin Peten kanssa, kun oma jalkakin tuntui ihan hyvältä. Viime kerrasta olikin jo tasan kaksi kuukautta! Kesään mahtui meidän molempien pitkät saikut "sopivasti" peräkkäin... Oli aivan huippua päästä ratsastamaan vihdoin ja viimein.
Poni oli niin hieno, vaikka itse olinkin aivan hukassa selässä. Lähinnä taivuttelin ja ratsastin kaikki askellajit läpi. Julia on kyllä tehnyt hyvää työtä Peten kanssa ponin saikun jälkeen, sillä Pete vaikutti varsin vetreältä ja hyvältä ratsastaa. Ihan kuin mitään saikkua ei sillä olisi ollutkaan!Heh :D vähän hukassa tuolla kyydissä...Löysin kameran latausjohdonkin vihdoin ja viimein, niin saatiin kuviakin. Valitettavasti kenttä pölysi tosi paljon ja alkoi hämärtääkin, niin kovinkaan montaa onnistunutta kuvaa ei saatu... Mutta jotain sentään! Jenna oli samaan aikaan ratsastamassa Denisellä, pari kivaa kuvaa heistäkin laitan tänne! :-) Tytöt tulevat kyllä tosi hyvin juttuun, oikein ilo katsella rentoa menoa.Oma jalkani kuitenkin kipeytyi ratsastuksesta kovasti pariksi päiväksi. Keskiviikkona jouduin ottamaan ensimmäistä kertaa moneen viikkoon särkylääkkeen, sillä leposärky oli niin piinaava. Joten noin 'kovat' treenit eivät selkeästi vielä onnistukaan, plääh! No, reilun viikon päästä yritän uudestaan, kun kepitkin toivottavasti saan heivata jo hiiteen.

Tässä vähän tekstiltään lyhyehkömpi ja kuvapainotteisempi postaus, koitan kuitenkin kaiken koulukiireen keskellä väsäillä vähän pidempiäkin pohdintoja! :) Tsemppiä ja jaksamisia teillekin syksyyn, varsinkin abeille - mä yritän kovasti selättää stressiä jo nyt! Onneksi on olemassa ponit, niiden parissa kyllä unohtuu kaikki ylimääräinen murhe :3 ♥

8 kommenttia:

 1. Kiva ku taas postasit :)

  VastaaPoista
 2. rauhassa nyt sen jalan kaa tai se ei parane ikinä >:(

  VastaaPoista
 3. Jai jai,Milla! Toivottavasti toi ei nyt kostaudu:D ymmärrän sua kyllä ton oman saikun kanssa..olin ite pari vuotta(?) reilu 3kkn saikulla kun käsi katkes,oli kyllä vähä tuskaa:/ Mutta kyllä se hyvin menee sulla! Toivottavasti saat noi kepit pian pois ja ihan luvallisesti ratsastaa pikku poneillasi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, on pirun hankala pysyä aloillaan kun jalkakin on ollut kivuton... Ehkä ihan hyvä että se heitti säryn päälle (vaikken usko että yksi tunti niin kamalasti tuhoa tekisi) niin osaan taas malttaa vähän paremmin! Tuskaahan tämä odottelu on, vaikka kyse mulla onkin vaan +6 viikosta. Ja kiitos paljon tsempistä!! :)

   Poista
 4. Moikka! Luin sun postauksen Simosta ja tiedän erään, joka ratsastaa samalla tallilla, missä simo on. Kerran eksyin henkilön kanssa kikissä juttelemaan, jolloin sanoi, että alkaa ehkä Simoa vuokraamaan. (itsellekkin simo tuttu silloin kun asui vielä mänrassa) Alkoi kumminkin kyseiseltä tallilta jotain suokkia ja ilmeisesti käy vieläkin tällä tallilla, en ole aivan varma. Mutta simon omistaja on kai tämän henkilön kaveri :) Mun muistaakseni henkilö löytyy facesta nimeltä Ansku Kaukonen, ei siis ole simon omistaja, vaan omistajan kaveri :) tota kautta sun pitäisi saada tietää simon asuinpaikka ja kuulumisia! (profiilikuvassa blondit hiukset ja kansikuvana kanin kuva)

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)