sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kahden ponin pomput

Huh! Lauantaina oli touhukas päivä. Raahasimme äitin kanssa muutaman esteen kentälle ja hyppäsin molemmilla poneilla. Me ollaan oikeastaan viime vuoden aikana hypätty ihan älyttömän vähän. Peten kanssa olen käynyt muutaman startin lähes "kylmiltään" hyppimässä, Denisen kanssa en oo kisannut tai ylipäätään hypännyt lähes ollenkaan viime kesän jälkeen.


Aloitinkin urakan heti Denisen kanssa. Verkkahypyt kavaleteille sujui ihan kivasti, mutta muuten meni hetki, ennenkuin palautui mieleen, miten tamma piti esteille tuoda. Hypättiin lyhyttä 4 esteen "rataa", esteet oli lopuksi ihan vaan 70-80cm korkeuksissa. Pari viimeistä kierrosta meni jo aika hyvin! Tosi ihanaa oli päästä hyppäämään, Denisen kanssa se on jotenkin niin siistiä, kun saa vaan homman pelittämään.
Tykkään tästä kuvasta ihan älyttömän paljon. Juuri täydellisellä hetkellä otettu!

Peten kanssa tehtiin myös lyhyt, mutta varsin onnistunut hyppytreeni! Esteet pistettiin ihan pikkuisiksi. Pete oli vaan niiin mainio. Vaikka hyppytaukoa on meillä molemmilla ollut takana, pappa vaan mennä tykitti ja kaikki hypyt meni ihan nappiin. Sen kanssa on takana niin paljon ratoja ja hyppyjä takana, että koko touhu tulee ihan lihasmuistista, ja voin vaan nautiskella kyydissä :D

Hih! Poni vähän villiintyi ja rupesi pomppimaan paikallaan.

Heh, istuntani on kyllä aivan jäätävä :'D Mutta pappa on niin hieno! ♥

Ponit on kyllä ollut nyt hirmu kivoja ratsastaa! Oma motivaatiokin on ihan huipussaan (paitsi koulun osalta, heh en jaksa edes yrittää lukea ylioppilaskokeisiin :'D Ruotsia en ole edes aloittanut, oho). Nyt vaan on tarkoitus saada molempia poneja laihtumaan, sillä ne ovat rennon kesän jäljiltä kasvattanut melkoiset masut. Petellä ei ainakaan meinaa mennä satulavyö edes kiinni, apua... :D Mutta eiköhän se tästä! Toivotaan vaan, että säät ja kentän pohjan kunto sallivat treenaamisen vielä pitkälle syksyyn.

2 kommenttia:

  1. Denise ja Pete on kyllä tosi ihania heppoja! Ja en malta odottaa että Makesta pääsee kuulemaan enemmän juttua, kun eikös se muuta samalle tallille missä Pete ja Denisekin on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Makke ei vielä meidän tallille varmaan pariin kuukauteen tule, vaan lähti suoraan kesälaitumelta ratsutukseen. :) mutta talvella sen kanssa taas pääsen päivittäin puuhailemaan!

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)