tiistai 26. elokuuta 2014

Niin innoissani!


Haa! Sain vihdoin kuuden viikon kärsimyksen jälkeen kepit pois, ja nyt vihdoin pääsen ratsastamaan! Tässä jo pari päivää testaillut vähän käyntiä reippaampaa menoa ponien kanssa, ja kipu näyttää pysyvän poissa, ihanaa :)

Tästä motivoituneena suunnittelin jo viikonloppuna syksyn kisakalenteria. Varmaan ihan noihin kaikkiin ei päästä lähtemään, mutta toivottavasti mahdollisimman moneen! Syyskuun alku tosin tulee tosi nopeasti, mutta ajattelin ottaa alkusyksyyn sen verran helppoja luokkia, että ne pitäisi sujua rutiinilla ilman sen suurempaa treenaamista.


Kun vihdoin tosiaan olen päässyt ponien selkään ja ratsastamaan vähän vauhdikkaammin, ollaan suunnattu nenumme maastoon. Pete varsinkin oli eilen niin pörheänä, että huhhuh! Eihän pappa meinannut millään kävellä tai ravata, vaan tarjosi kokoajan laukkaa. Kotimatkamme olikin yhtä paikallaan laukkaamista ja pomppimista... Mojovat pukitkin sain kokea pitkästä aikaa, heh ;D Empä voi olla kuin iloinen Peten intoilusta!

Olen ihan superyllättynyt, kuinka hyvältä Denise on laukassa tuntunut!

Denisen kanssa kävin sunnuntaina maastossa ja eilen sekä tänään tsekattiin meno kentällä. Melko säätämistähän se oli, mulla oli nappulat ihan hukassa satulan yläpuolella ;D Mutta joka kerta ollaan saatu joitain kivoja pätkiä, joita toivottavasti tulee kerta kerralta enemmän!

Tämän postauksen kuvat ovat tältä päivältä otettuja. Missään edustuskuteissa ei todellakaan olla, heh :D Kotona ei oo niin justiinsa! Tarkoitus oli Peten kanssa käydä taas maastossa vähän jolkottelemassa (ja kenties saatu kivoja kuvia sieltäkin), mutta ukkoskuuron vuoksi tänään käveltiin vain tovi pikkukentällä.
Viikonloppuna lähdetään hakemaan Makkea kesälaitumelta, ja nyt poika pääseekin todella töihin! Itse en kuitenkaan kyytiin kapua, vaan poju pääsee ihan ammattilaisen koulutettavaksi. Olen e-rit-täin helpottunut ja iloinen asiasta, ei voisi asiat sillä suunnalla voisi paremmin mennäkään :) Siitä kuitenkin lisää juttua tuonnempana!

5 kommenttia:

 1. onnea paluusta kaksijalkaisuuteen :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha, kiitos!! :D kolmella ja puolella jalalla eläminen oli aika ärsyttävää pidemmän päälle :D

   Poista
 2. Ihanaa et oot terve. :D voisitko jos ehdit niin näyttää meillekkin kisakalenteria?

  VastaaPoista
 3. Sori en aluks huomannu tot sivuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään! :D sattuuhan sitä :-)

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)