sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Hiljainen viikko

Tällä viikolla ponit ovat joutuneet olemaan toodella kevyellä.

Mulla osui mukavasti tälle viikolle ihan törkeästi koulujuttuja, kirjoitusaineiden tentit, sanakokeita... ja vähän 100 aamun juhlistusta tietenkin, heh. Lukiota on enää niin vähän jäljellä! Ihan odotan sen loppumista sekä innoissani että vähän kauhulla. Pääkopassani alkaa jatkosuunnitelmat jo selkiytyä aina vain vahvemmin, mutta toisaalta niin hassua jättää tuttu ja turvallinen lukio sekä tämänhetkinen elämänvaihe taakse.

♥ Ihana poni! Leikkasin sen tukan, siitä tuli vähän... lyhyt :'D

Mutta niin! Ponit on tällä viikolla lähinnä saaneet nauttia maastoköpöttelystä. Jennakin ilmoitti alkuviikosta olevansa kipeä eikä päässyt hänkään Deniseä liikuttamaan, ja itsellenikin iski kuumetta ja raastava kurkkukipu. Mur... Ärsyttää, sillä ilmat on ollut nyt niin ihania! Toisaalta, flunssa pakottaa minut pysymään sisällä, joka ehkä vähän edistää lukemisen yrittämistä. Mutta kun ulkona olisi niin kiva olla... >:(Tämän sunnuntain kisatkin jäi Peten kanssa välistä, kun kisakutsu oli kyseisen seuran Facebook-sivuilla - ja keskiviikkona viimeisenä ilmoittautumisiltana mun ja aika monen muunkin Facebook kaatui. Argh! No, eiköhän me vielä ehditä starttailemaan, ja vielä niin että valmistaudutaan hyvin :) Ensi viikolla olisi, mutta heti seuraavana maanantaina on yhteiskuntaopin yo-koe, joten en tiedä onko ihan viisainta sunnuntaina lähteä koko päivää heppakisoissa viettämään.

Peten kanssa laukanvaihtoa juuri tekemässä :') Poni on ollut niiin hyvä ratsastaa että huhhuh!

Mutta jep! Parin viikon päästä on pahin uurastus taas tehty hetkeksi aikaa ja pystyn enemmän osoittamaan tarmoa sekä ponielämään että tänne bloginkin puolelle. Tämän postauksen kuvat on elokuulta, jolloin äiti napsaisi pari varsin mainiota kuvaa, kun tehtiin rento koulutreeni kentällä. Blogger muokkailee taas näitä kuvien värejä oman mielensä mukaan! Täytyy näköjään jälleen lähteä etsimään sitä muokkauksenpoistonappulaa :'D

2 kommenttia:

 1. Haastoin sut! osoite: http://nellaponi.blogspot.fi/2014/09/haaste.html

  Pete on toosi söpö :D Rakastan Welshejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta sekä kommentista ylipäätään! :') Welshit on kyllä ihan parhaita!

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)