perjantai 19. syyskuuta 2014

Paljastuksia

Elämä on hassua.

(Kirjoitin ensin vahingossa elämä on haussa, mikä ei kyllä myöskään ole yhtään väärin sanottu. Aika hakuammuntaahan tämä on. Mutta se on ihan hyvä asia.)

Viime viikot olen tehnyt abin velvollisuuksia. Siis palauttanut tutkielmia rakkausrunoista, hevossanastosta, viittomakielestä. Kirjoittanut vastaustekstin Seitsemästä veljestä, vaikka ehdin viitsin lukea siitä vain kaksi lukua. (Kiitos Mauri Kunnas ja koirapojat, pelastitte Millan.) Tehnyt ruotsin kirjoitelmia niin paljon, että ne tursuaa korvista. Oikeasti.Olen nukkunut pommiin. Valvonut liikaa. Ja nähnyt kummallisia unia. Toiveajattelua, ehkä. Olen etsinyt ja löytänyt ihania viulusooloja. Replayannut liikaa kivoja biisejä. Olen laskeskellut yliopistoon pääsyn todennäköisyyttä ja katsellut vuokrakämppiä. Miettinyt tulevaisuutta, ja skipannut lukemisen päiväunilla tai -unelmoinnilla. Silmät auki tai kiinni, samat asiat pyörivät mielessä.Keskittynyt laskemaan päiviä, milloin voisin huokaista. Sysännyt ponien liikutuksen muille ja kokenut omantunnontuskia, kun ne pallerot vaan paisuu enemmän. Kaivannut liikuntaa. Syönyt liikaa karkkia ja suklaata. Menettänyt varmaan 90% lihaksistani ja korvannut ne tuplasti rasvalla, heh. Mutta katsonut silti peilistä itseäni pitkästä aikaa - ihan tyytyväisenä. Outoa.Pettynyt omaan suoritukseen yhteiskuntaopin kirjoituksissa. Ja mennyt ruotsia kirjoittamaan täysin lukematta (oho). Unohtanut kahvin ja sen puolikkaan suklaalevyn kotiin, nyyh. 

Mutta selvinnyt! 

Enää 17h yötyöputki tänä viikonloppuna ja ensi viikon koeviikko (mikä kiinnostaa yhtä paljon kuin... no, en edes keksi tähän mitään vertauskuvaa) edessä, ja sitten mä henkäisen. Raikasta syysilmaa, pienen abiturientin pientä vapauden tunnetta, kevyitä koulupäiviä, hevosten tuttua tuoksua, 

elämän pieniä iloja.Mun lempparibiisi nyt. Toi viulu.

4 kommenttia:

 1. Pystyn samastumaan niin moneen kohtaan noista! Nää on näitä abin kuuluisia mietteitä... tai siis murheita :D ootan kans nii paljo et koeviikko ja toinen reaaliyo on ohi. SIT HUILAAN!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua, kaks reaalia syksyssä kuulostaa ihan kamalalta :'D mut jep! Sit lähtee ;)

   Poista
 2. Täältäkin yhden abin vertaistuki.. Kirjoituksista on onneksi tältä erää selvitty, mutta pari koetta ja kolme täydennettävää kurssia (:D) työllistää vielä ensviikolla. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ärsyttävää, kuinka ensinnäkin kaikki tärkeät/rankat kurssit on tässä ekassa jaksossa, ja sitten kirjoitukset ja koeviikko on lähes päällekkäin. Käy kyllä pienen tottumattoman absiturientin voimille. :D tsemppiä sullekin, kyllä me selvitään!

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)