lauantai 22. marraskuuta 2014

Maken edistysaskeleita

Viime viikonloppuna päästiin valoisaan aikaan katsomaan Makkea ja otimme kuvauskalustonkin mukaan. Makke on nyt siis ratsutuksessa, ja vaikuttaa viihtyvän paikassa tosi hyvin, sillä on kiva tarhakaverikin ja kaikkea! Olemme käyneet Makkea suunnilleen viikoittain moikkaamassa ja viemässä kaikenlaista kampetta pikkupojalle. Nyt Makkea on päästy ratsastamaankin kunnolla ja se kulkee kyllä jo tosi kivasti, rauhassa ja tyytyväisenä :)

Sää oli kyllä melko sumuinen ja meitsin kuvaustaitojen (ja vanhan kamerarupusen) takia en saanut kovin hyviä kuvia. Kuitenkin on kiva näyttää teillekin vähän tuoreampaa materiaalia!Olen ihan tosi tyytyväinen Makkeen ja siihen työhön, mitä sen kanssa on nyt tehty. Ja tästähän mennään edelleen vain eteenpäin! :)

8 kommenttia:

 1. Oi kun Makke on suloinen! Paljon on kasvanut siitä, mitä se joskus oli, komea jätkä hänestä on kovaa kyytiä tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, se on kyllä jo tosi iso :3

   Poista
 2. Oliko Makke ori vai ruuna? tai kun Maken sivuilla lukee että ori mutta muistelisin kuitenkin et se olisi jossain vaiheessa ruunattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, on se ruuna ollut jo yli vuoden! Jäänyt näköjään sivuille väärä tieto roikkumaan :) kiitoksia sulle!

   Poista
 3. Komea Makke! Sopii muuten niin hyvin noi ruskeat varusteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, niin munkin mielestä! :)

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)