perjantai 16. tammikuuta 2015

Miksi ponini on parempi kuin poikaystävä

Bongasin jo jonkin aikaa sitten blogin Y, jossa on monia hauskoja blogitekstejä, miksi jokin asia(esimerkiksi jumppa-DVD) on parempi kuin poikaystävä. Nämä olivat niin oivaltavia ja hulvattomia, että oli itsekin alettava miettimään: Mikä sitten niissä poneissa onkaan parempaa kuin kolmijalkaisissa? No, kyllähän niitä asioita löytyi... Sori vaan, pojat!


Miksi ponini on parempi kuin poikaystävä?


1. Mitä karvaisempi poni, sen söpömpi
Voiko samaa sanoa poikaystävistä? Lisäksi jos poni kasvattaa liian pitkän karvan, sen voi aina halutessaan itse klipata - eikä neuvotteluja tarvitse käydä, kuin herkimpien kanssa ehkä itse klippaustilanteessa.


2. Ponit syövät ja sotkevat vähemmän 
Täysi fakta! Lisäksi ponit ovat joka päivä haltioissaan ruuasta, vaikka safka on päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen täysin samaa. No hei, sentään jouluna saa omenaa!
3. Ponit viettävät viikonloput aina kanssasi
Asiasta ei tarvitse edes keskustella! Poni on aina valmis hengaamaan kaikki illat sekä viikonloput kotitallilla, ja rientoihin lähdetään ainoastaan, kun itse niin haluat.
4. Poni lähtee aina innoissaan ratsastamaan
Ja jaksaa kyydittää sinua tuntitolkulla! Niinhän se sanontakin kuuluu, että väsynyt hevonen on tyytyväinen hevonen - tätä en kyllä allekirjoita ihmisistä, en miehistä kuin pahemmin naisistakaan.
5. Ponit eivät piittaa ulkonäöstäsi, lisääntyneistä kiloistasi tai p*skasista hiuksistasi
Ponit ovat aina valmiita ottamaan paijauksesi vastaan, vaikka näyttäisit (ja haisisit) haudasta nousseelta zombilta. Niiden silmissä näytät aina ihanalta, kävelevältä ruoka-astioiden tuojalta!
6. Ponien rinnalla näytät aina keijukaiselta
Ei tarvitse stressata parista liikakilosta, kun poni on sinua kuitenkin sen viisi kertaa painavempi. Poniin verrattuna vaa'an numerosi ja vartalosi ympärysmitta näyttävät pikkuruiselta!


7. Jos yhteiselossa ponin kanssa on ongelmia, voit hankkia valmentajan
Valmentajan kanssa hiotaan pienimmätkin virheet piiloon, ja sitten ollaankin täydellinen pari - ja kehitytään valmentajan silmien alla entisestään. Usein oikein suositellaan valmentajan hankkimista, varsinkin kun ollaan ihan yhteiselon alkutaipaleella, eikä kaikki ihan suju. Mitä uusi poikaystävä sanoisikaan, jos rupeisit häntä varustamaan valmennusta varten, hä?8. Ponit viihtyvät some-elämässäsi
Ponit antavat sinun vapaasti ottaa kuvia, ja ovat aina valmiita söpöilemään niissä - ja kaiken lisäksi saat jakaa näitä kuvia rajattomasti netissä ja kirjoittaa nettiblogiisikin ponielämän parhaimmat hetket. Lukijatkin varmasti tykkäävät ennemmin katsoa söpön ponin kuin random ukkelin pärstää, eikö? 
9. Ponin kanssa ei tule jäätyä sohvalle
Vauhdikkaat maastoretket vs. cuddling, porkkana vs. pizza. Tarvitseeko tätä edes selittää sen enempää? Terveellinen elämä kunniaan!
Ja mikä parasta,


10. Poni on helpompi hankkia
Ei tarvitse kuin tyhjentää säästöpossu ja lähteä selaamaan ponimarkkinoita. Täydellinen poni ei taatusti anna pakkeja!


Tuleeko mieleen vielä muuta, missä ponit ovat ylivoimaisia? >>:D

Katso myös:

6 kommenttia:

 1. Nää sun tällaset postaukset on kyllä blogin parasta antia :D Hyvin osaat keksiä ja vielä ilmaista tavalla joka saa suupielet kääntymään :)

  VastaaPoista
 2. haha, ihan mahtava tää! :Dd

  VastaaPoista
 3. Koska tulee joulukuun kuvat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, yhdistän varmaan joulu- ja tammikuun kuvat, sillä olen kuvaillut ihan naurettavan vähän! Tammikuulta olen tähän mennessä ottanut tasan yhden kuvan...

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)