maanantai 23. helmikuuta 2015

Pikkuisen kivaa

Täällä yksi väsynyt matkaaja terve! Kiirettä on pitänyt koko viikko, jos nyt vähän hellittäisi ja ehtisikin lukea vähän, enhän ole kuin kuukaudella lukusuunnitelmassa jäljessä... Ensin kuitenkin vähän uutta ponipäivitystä blogiin!Viime viikolla eräs tuttavani kyseli minua ratsastamaan heidän pikkuponillaan. Ja pikkuponilla tarkoitan oikeasti pientä, reilun metrin kokoista shetlanninponioria! Minä tosin epäilin olevani ponille aivan liian iso. Omistajat kuitenkin houkuttelivat tulemaan edes testaamaan, ja niimpä rohkaistuin. :DPoni oli ihan tosi mainio! Sain varoituksia ponin pienistä kiukuttelupuuskista, mutta eipä se oikeastaan tehnyt mitään tuhmaa. Tehtiin aika yksinkertaisia juttuja, kun tarkoitus oli vain vähän totutella toisiimme. Mentiin kaikkia askellajeja, siirtymisiä niiden välillä sekä pientä kouluohjelman pätkää. Mentiin tosi reipasta vauhtia ja laukatkin nousi hyvin, vaikka se on kuulemma välillä aika laiska. Tykkäsin kyllä ihan hirveästi mennä pikku kipittäjällä, näin pienestä ratsusta onkin aikaa! :D

Hienosti me näin laukataan :3

Olin myös tosi iloinen, että poni jaksoi kantaa minut koko ratsastuksen ajan, heh. Enhän minä mikään sopivin ehkä tuonne kyytiin ole, mutta ehkäpä tämä satunnaisesti välttää. :) Tarkoitus olisi nyt ainakin jokusen kerran käydä ponilla ratsastelemassa. On kyllä tosi kiva ratsastaa, kun tämäkin on myös nuori ja melko samalla koulutustasolla Maken kanssa - ihan hauska tehdä hommia kahden nuoren ponin kanssa, siinä samassa oppii itsekin valtavasti!

Kuvista kiitos Emmi! :)

3 kommenttia:

  1. Hei sähän oot ihan täydellinen tonne selkään! :D Shettiksiä ratsuttamaan, siitä saa hyvät rahat!

    VastaaPoista
  2. Et ole kyllä yhtään iso vaan juuri passeli tuonne selkään!

    VastaaPoista
  3. Hahaa, kiitos molemmat :D Ihan en kuitenkaan liikeideaa tästä kehitä, kun "virallisten" shettisrajojen yli olen ainakin pituuden osalta näin reilu 155-senttisenä. Vankempien shettisten selässä tietysti ehkä uskaltaakin käydä. :)

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)