sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Talvisia kännykkäkuvia

Viimeisen parin kuukauden aikana kännykän kameratoiminto on ollut todella vähäisellä käytöllä, jonka takia yhdistin joulu- ja tammikuun kännykkäkuvapostaukset yhteen. Jatkossa näitä samanlaisia postauksia saattaa tulla tutun kuukauden välein, mutta joskus saattaa postausväli venyä juuri kuvaamattomuuden takia. No, nyt pääsette viimein urkkimaan, mitä on parin kuukauden aikana tapahtunut! ;)

Käytiin äitin kanssa joulushoppailulla, ja tämä hetki oli kaupparetken parhautta! :'D

Keilaamassa kavereiden kanssa! Minä hävisin surkealla tuloksella, mutta olenkin viimeksi ollut keilaamassa kymmenen vuotta sitten,..

Pidin lukiolaisen itsenäisyyspäiväpuheen sekä koulun juhlassa että kunnan itsenäisyysjuhlassa. Jännitti sikana, mutta onneksi molemmat puheet sujuivat hyvin, ja itse aiheestakin sain ihan hyvää palautetta. :D

Hobitti 3 ensi-ilta ja läjä poppareita, Ediä ja karkkia - näillä pärjää!

Löysin random vaatekasasta äidin 30 vuotta vanhan villapaidan ja rakastuin! :D Toi on paljon lämpimämpi kuin mikään nykyvaatekauppojen rytkyt. Jee ihanaa!

Joulukuu meni lahjojen metsästämisessä ja paketoimisessa. Tässä yksi suloisimpia löytöjäni, aivan ihana korupidike kaverilleni :3 (meinasin kyllä jättää tämän itselleni >:D)


Maken edellisellä tallilla oli kanoja - bongasimpa Maken karsinastakin kananmunan! Seuraavana päivänä oli tullut toinen tuohon viereen.. :D

Kävin kivassa lähikylän joulumaassa, jossa oli supersöpöjä eläimiä. Toi emoalpakka jutteli tolle pikkualpakalle niin söpösti, silleen matalasti ynisten!

Söpö Pepsu kengityksessä

Mun koira vartioi noita paketteja erittäin huolellisesti, ketään ei päästetty kuusen lähelle >>:D

Edustava kuva Petestä ja musta iltakävelyllä.. :3

Aah, joulun välipäivinä oli niin u-p-e-a-t maastoilumaisemat!

...ja maastoilinkin joululomalla Peten kanssa melkein joka päivä.


#afterride #selfie #snapme

Heh, tammikuun lohturuokaa. Välillä tulee ihan hullu MPV-himo >:)

Joo, olin tämän näköisenä koulussa. I don't give a sh*t. No, koko lukio on jo taitanut tottua siihen, että tulen joka päivä tyyliin pyjamassa kouluun... :D

Haha! Hassu näky, kun saavuin kotipihaan. Onneksi olin autossa vielä, olisi saattanut ukkelifasaanit hyökätä mun kimppuun!


Selfiemeitsi, synttäreiden kunniaksi yritin näyttää koulussa jokseenkin ihmiseltä :-D Kukaan ei varmaan edes tunnistanut mua omaksi itsekseni, haha.


Hei kertokaa toki, mitä näistä tykkäätte - haluatteko jotain uutta näihin, kun sama postaussarja on kuitenkin täällä blogissa pyörinyt jo viimeiset kaksi vuotta? :) Myös ihan yleisesti postausehdotuksia saa kertoa. Olen pari kivaa ideanpoikasta teiltä lukijoilta saanutkin, ja mielelläni toteutan niitä sekä muitakin! 

6 kommenttia:

 1. Noi kuvapostaukset on parhaimpia kaikista. Olisi myös kiva jos joskus tekisit mydayn, näkisi miten sun päivät menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta! :) Myday onkin ollut ajatuksissa tehdä jo pitkään, mutta muistan sen aina joskus iltapäivällä... :D heh. Mutta tulossa varmasti!

   Poista
 2. ns. aikataulupostaukset olisivat kivoja! :) näistäkin tykkään kyllä paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Aikataulupostauksia en oo hirveästi tehnytkään, joskus myday-kuvailujen yhteydessä... hmm, täytyypä laittaa toteutuslistalle ;)

   Poista
 3. Kaks vuotta?? Oikeesti. Aika menee nii nopsaan! Mut nää on parhaita kaikista!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Eihän näitä tällaisia postauksia periaatteessa ole kertynyt kuin vasta 24, mutta silti! Ja kiitos, kiva kuulla :)

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)