sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Parasta viikkoa

TJ0!!

Kulunut viikko on ollut niiin spesiaali ja mieletön. On tullut reissattua ja juhlittua niin paljon, että kotona olen kerennyt vain pari kertaa käydä kääntymässä. Äiti ihanasti on jaksanut hoitaa heppoja tän viikon ajan!

Tosiaan, penkkarit olivat torstaina, ja olihan niitä odotettu sekä niihin valmistauduttu pitkän aikaa! Oli kyllä yksi elämäni parhaimmista päivistä. Minä onnistuin tosin jättämään kännykän koko päiväksi kotiin, joten olen joutunut pummimaan kuvia muualta. :D Koko päivä meni niin nappiin, heti aikaisesta aamusta yömyöhään. 

YOU SHALL NOT PASS ;)Alkuviikko menikin penkkareihin varustautuessa ja shoppaillessa. Perjantaina seurasin koko päivän ihania Wanhojentansseja, ihan tuli hinku päästä itsekin lavalle - ja hihii, kyllä minua pari komiaa miekkosta valssin pyörteisiin pyysikin ;) Lauantaina sitten viettelin rauhassa ja nukuin univelkoja pois, niitä meinaan oli onnistunut melkoisesti tulemaan...

Vuosi sitten♥

Ainoa mikä on vähän huolestuttanut tällä viikolla, on ollut Peten sairastelu. Maanantai-iltana sillä oli ihan kunnon ähky, ja äidin kanssa taluteltiin 1,5 tuntia pappaponia, kunnes eläinlääkäri letkutti sen kaksi kertaa. Sen jälkeen se on ollut tosi nuutunut. Nyt se on kuitenkin jo vähän pirteämpi... :)

Tänään kävin koirien kanssa aamupäivällä lenkillä ihanassa säässä! Vihdoin sain kuviakin vähän napsittua niistäkin. Nyt vielä iltasella on tarkoitus mennä poneilla ratsastamaan, pitkästä aikaa! Viimeksi tiistaina olen selässä käynyt, hui. Nyt tosin Milla taas hengaa kotona ja kerkeää ratsastamaan enemmän, jee :)Heppakuulumisia tulee sitten enemmän ensi viikosta! Josko saataisiin vähän uusia tuulia tähän harrastukseen, uu ;)

2 kommenttia:

  1. Olitko ollenkaa abiristeilyllä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän lukio menee vasta ensi viikolla! >:)

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)