sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Muuttopuuhissa

Tuttuun ja turvalliseen arkirytmiin tottunut ponikolmikko koki suuren järkytyksen, kun eteen tuli muuton paikka. Ei tosin onneksi mitään sen suurempaa, kuin vain tarhan vaihto väliaikaisesti. Ponien aiempi tarha meni niin mutaiseksi näillä märillä säillä, että sinne upposi yksi jos toinen hevosenkenkä, puhumattakaan Millan saappaista... Niimpä eilen meni hermot ja vaihdettiin kertaheitolla ponit toiseen tarhaan.

Mutrusuu :J

Uusi mesta onkin tosi kiva metsätarha, jossa on tilaa laukata ja myös mäkistä maastoa sekä puita sateensuojana. Ja tarhasta ei löydy hiekkaa missään nimessä, sillä Petehän sitä nautiskelee varsin suurella rakkaudella. Tarha on niiin kiva, että voisin käyttää sitä aina, mutta välimatka tallille on niin pitkä, että kiireisinä aamuina se on aika kurja. Matka on varmaan kolminkertainen verrattuna edelliseen tarhaan, mikä tekee... Liian pitkän matkan kolmen hevosen kanssa :D Niimpä taidetaan palata vanhaan tuttuun laidunkaavaan heti, kun mutaa on vähän vähemmän.

Uudessa tarhassa toki onnistuttiin heittämään vielä yksi kenkä menemään, kun aluksi meno oli niin kovaa. Onhan se tosi jännää, kun on monta vuotta ollut kesät-talvet samassa tarhassa! Onneksi kuitenkin ihmiset, tarhakaverit ja tallin tuoksut pysyivät samana, niin ei ihan liikaa tullut järkytystä pienten ponien elämään.

Yylös...

...ja taas alas!

Pete on niin huiman puhdas :')

Tänään vähän siivoiltiin tarhaa ja otin myös vähän kuvia! Kuten moni lukijoista tietääkin, en ole kovin hyvä kuvailemaan - kuvauskalustonani toimii edelleenkin se sama yli seitsemän vuotta vanha järkkäri, enkä ole näiden vuosien aikana edes hirveästi perehtynyt valokuvaustoimintoihin, sillä kuvaamisen opettelu on aina ollut minulla tyyliä "en ikinä lue ohjeita tai vinkkejä, vaan löydän nappulat itse". Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Tänäänkin löysin vielä uusia säätöjä tuosta muinaismuistosta :'D

Makke oli itse onnistunut aukaisemaan kaulakappaleen ja taittamaan sen siististi selän päälle - en tiedä miten, mutta aika hieno saavutus!Puun alla on kiva olla suojassa, ei kastu tai aurinko paista silmiin! 

Tämmöistä touhua! Loppupyhät onkin aika rauhallista menoa, kun jouduin vähän perumaan suunnitelmia kenkien irtoamisten vuoksi. Petellä onneksi voin vielä puksuttaa! Makella ollaan treenailtu ahkerasti, perjantaina käytiin taas maneesilla ja ensi viikollekin on kaikenlaista suunnitelmaa - mm. ensimmäiset kisat, hui!! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)