sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Vauhdikas kisasunnuntai

Hui, nyt on blogissa näkynyt ihan luvattoman paljon treeni- ja kisapostauksia ;D Tämä kevät onkin kisakautena jo nyt ollut aktiivisempi kuin moni aikaisempi kausi. Koittakaa kestää, ensi viikolla on luvassa jo vähän rennomman menon postauksia ;) Nyt onkin tällä tytöllä motivaatiota myös tähän bloggailuhommaan enemmän kuin pitkään aikaan!

Mutta tähän kisapäivään. Käytiin Denisen kanssa vähän extemporeen kisoissa, sillä tiistaina vaan bongasin kivat kisat ja ajattelin että no miksipäs ei... Keskiviikkona mentiinkin vähän hyppyjä, ja olinkin ihan tyytyväinen että päätin ottaa sunnuntaille 60 & 70cm luokat. Ollaanhan me niitä 80cm luokkia puksuteltu jo monen monta, mutta parempi ottaa vähän varman päälle pitkän hyppy- ja kisatauon jälkeen. Tosiaan, viimeksi ollaan startattu kotikisoissa kesällä 2013 - oltiinkin molemmat aluksi vähän uunoina tänään kisapaikalla ;DKisat sujuivat kuitenkin tosi hyvin! Osallistujia ei ollut hirveästi (lieneekö syynä vaalipäivä tai sadetta uhkailleet ennustukset, jotka onneksi olivat väärässä), mutta kivasti oli kisat järjestelty. Radoissa kyllä huomasi meidän talven mittaisen hyppyloman, jotenkin puuttui kokonaan radoista se tietynlainen rutiini, ja mentiin vähän miten sattuu.

Hui! Pelottavat palikat esteen alla :D

60cm radalla meno olikin epätasaisempaa. Kakkoseste oli radan pienin pysty, mutta poni kuitenkin (itseasiassa molemmilla radoilla) meinasi juosta siitä ohi. Joko se hämääntyi viereisestä okserista tai halusi juosta läheisestä oviaukosta ulos, en tiedä... Yli kuitenkin mentiin joka kerta! 60cm radalla saatiinkin tuplanolla, ja lopulta voitettiinkin luokka hiuksenhienolla aikaerolla toiseksi tulleeseen. Ihan siedettävä tulos kuitenkin loman jälkeen ;D


60cm rata

70cm verkassa jo huomasin tamman vähän väsyneen, sillä se taas kuumui jotenkin hirveästi ja kiihdytteli vain verkkahypyissä. Rata oli kuitenkin tasaisempi kuin aikaisempi rata. Alussa oli vähän enemmän ongelmia, kakkosesteelle tuli taas vähän hassu lähestyminen, ja sen jälkeen kolmosella tamma pudotti. Tein vähän turhan lyhyen tien kolmosokserille, ja ehkäpä poni olisi ollut vielä yhden puolipidätteen tarpeessa ennen lähestymistä, sillä kolmoselle tuli aika turha pudotus. Loppurata oli kuitenkin mun mielestä aika hyvä, sellainen mihin pitäisi vähintään pyrkiä jatkossa radoilla.

70cm rata


Olen kuitenkin aivan supertyytyväinen tammaan, se ei kyttäillyt mitään ja käyttäytyy muutenkin vuosi vuodelta fiksummin. Ensi kisoissa varmaan napataan se 80cm luokka messiin, Denise kun tuntuu vähän "korkeammilla" esteillä keskittyvän paremmin. Ratsastajankin pitää vain ratsastaa vielä paremmin ;)

Laitoin nyt molemmat radat, vaikkei meno ollut todellakaan mitään täydellistä, olkaa siis pliis armeliaita. :D Loppupäivä meneekin sitten jännätessä vaalituloksia ja esteratsastuksen WC-finaalia. Äänestämään marssinkin porukoiden kanssa jo heti yhdeksältä, toivottavasti moni teistäkin täysikäisistä käytti ääntään! :)

Kiitäjätamma ja tähtipääkuski

4 kommenttia:

 1. ihana huopa :D<3 eipä meno pahalta näyttänyt tosiaankaan noin pitkän tauon jälkeen, etenki jälkimmäinen rata näkyi menevän oikein näppärästi!

  VastaaPoista
 2. Joo, oli pakko laittaa pinkkiä :'D ja kiitti! Treenillähän tuokin meno vain paranee :)

  VastaaPoista
 3. Koska tulee taas postauksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Sori että on venynyt postaustauko taas kamalasti. Oon nyt ollut kaksi viikkoa kamalassa kuumeflunssataudissa, ja työt painaa päälle kans... Jotain postausta varmaan alkuviikosta tulossa! :)

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)