sunnuntai 31. toukokuuta 2015

30.5.

 Onnellinen ylioppilas kuittaa!

Mieletön päivä takana, ja vielä mielettömämmät kolme vuotta. Jo lukion alkaessa kuulin fraasin lukio on ihmisen parasta aikaa. En täysin allekirjoita sanontaa, sillä uskon että tämä kaikki on vasta alkua.
Mutta lukio oli mulle niin valtavan suuri henkisen kasvun paikka. Oon kasvanut äänekkäästä teinistä ehkä vähän fiksummaksi nuoreksi naiseksi. 

Lukio antoi mulle eväät uuteen retkeen, jota odotan jo innolla. Niinhän se menee, että show must go on. Vaikka lukioaikoja ja tuttuja naamoja tulee varmasti vielä ikävä, olen ihan superonnellinen että nyt pääsee taas kohti uusia haasteita. Vaikka kyllä se parin laudaturin raapustelu tuntui aika makoisalta! 

Onnea kaikille valmistuneille! Ketkäs kaikki törmäilivät toisiinsa Vanhalla ylioppilastalolla? Meikäläinen oli siellä illalla erittäin onnistuneiden kotijuhlien jälkeen. Heppakuvat saavat vielä tovin odottaa, eilen en mitenkään ehtinyt siellä käydä, enkä uskaltanut ennen juhliakaan pistää mekkoani Peten kuolattavaksi :D Nyt Milla vähän chillaa, palaillaan ensi viikolla! ♥

2 kommenttia:

Suuri kiitos kommentistasi! :)