keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Extremeurheilua ilta-auringossa

Olen monesti kertonut blogissani tästä estejännityksestä. Se alkoi aikoina, kun Pete kielteli paljon ja Denisenkin kanssa oli esteillä haasteita - mulla ei oikein ollut ketään luottoheppaa, joka palauttelisi sen itseluottamuksen hyppytouhuihin takaisin.

Pikkuhiljaa tietysti varmaan iän mukana on tullut lisää itsesuojeluvaistoa, ja siksikin aina ennen hyppäämistä kipristelee vähän mahanpohjassa. Selvitäänköhän me tänään? Tiedän, että tällaisessa tilanteessa pitäisi hakeutua estevalmennukseen, mutta noh, aika ja raha on rajallista. 


Suunnittelen (usein vanhojen valmennuksien pohjalta) suhteellisen teknisiä tehtäviä, joita sitten kotona hypätään. Hyppäämistä en tosin hirveän usein harrasta, ehkä kerran kuussa. Syynä se, ettei paloa hyppäämiseen ole kovasti, esteiden raahaaminen on rankkaa (:DD) ja eihän mun "hyppykalusto"kaan mitään viikottaista hyppäämistä tarvitse: Petellä kuitenkin on kaviokuumetaustaa ja Denisellä jännevammaa, vaikka molemmat saavat kyllä eläinlääkäreiden mukaan hypätä normaalisti.

Tänään kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja päätin harrastaa tätä kyseistä extreme-urheilua Denisen kanssa. Pete on ollut sairastelujen (mahaongelmia) takia vielä aika kevyellä treenillä, joten tänään hyppäsin vain tamman kanssa. 


Tää on niin hyvä kuva :DD Ei yhtään kuskia hirvitä ei...

Hypyt sujuivatkin leppeässä ilta-auringon paisteessa oikein hyvin! Ihan turhaan jännitin (taas) tätä touhua. Yksi kielto tuli tuolle okserille ensimmäisellä kerralla, kun aurinko varmaan hämäsi tammaa. Lisäksi yksi puomi napattiin kerran mukaan isommalta pystyltä, kun toin tamman turhan lähelle. Denise kuitenkin oli oikein kivalla tuulella, kuumui sopivasti muttei ollut mikään mahdoton, ja hyppäsi näppärästi kuskin mokailuista huolimatta.
Kamera taas ei ollut oikein suotuisalla päällä, siksi ei mitään älyttömän laadukkaita kuvia tullut. Joko kamera jumitti tai kuvat olivat menneet "rikki" - kuinka raivostuttavaa on selata tietokoneelta kuvia, jotka on ihan ihmeellisen värisiä, kahtia "katkenneita" ja ilmoitusta tulee että viallinen tiedosto... Blaah, mutta nyt kyllä sinnitellään tuon kivikautisen kapistuksen kanssa, sillä uutta kameraa ei vähään aikaan tule!Joskus on ihan kiva ylittää vähän "isompiakin" esteitä. Jumitan tosi usein siinä tutussa ja turvallisessa 70-80cm -korkeudessa. Ei siinä tietysti mitään pahaakaan ole, varsinkin kun näin itsekseen vain hyppää. Olen aina ollut aika tarkka noiden korkeuksien kanssa, ettei turhaan mene roiskimaan omalle tasolleen liian isoja esteitä. Mutta eihän muutama yksittäinen este haittaa, kun homma pelittää ja olo tuntuu varmalta :)


Tässä oli allekirjoittaneella niin jäätävä kauhistunut katse, että päätin suojella teitä sekä itseäni siltä :'D Mutta hieno tamma! ♥

 Meitsi tosiaan on päässään kehitellyt aika monia eri postausideoita, joten siksi halusinkin nämä hyppykuvat julkaista jo ennen jussia ;) Toivottavasti saan aikaa ja jaksan toteuttaakin kaikki kivat ideat! 

Toivotaan nyt lisää leppeitä ja entistä lämpiämpiä kesäiltoja. Moimoi! ♥

4 kommenttia:

 1. Oi kun ihania kuvia, Denise näyttää todella nauttivan tuosta puuhasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se tykkää aivan valtavasti <3

   Poista
 2. sulla oli tossa yhdes kuvas puman collegehousut jossa teksti lahkeessa. et haluis myydä niitä housuja mulle :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mää niitä myy kun ne on mun lempparihousut! :D Ja ne alkaa olla aika risasetkin...

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)