maanantai 15. kesäkuuta 2015

Tuulitamma(t)

Olen monesti miettinyt, että hevosten reagointi sateella, tuulella tai vaikkapa auringonpaisteessa ratsastamiseen taitaa pitkälti johtua siitä, mitä siellä satulan yläpuolella oleva tyyppi sääilmiöihin reagoi. Niimpä näin Suomen erittäin vähätuulisessa alkukesässä olen pyrkinyt vaan ratsastamaan mahdollisimman normaalisti, vaikka puskissa kuinka puhisee.

 
Mutta ei voi mitään, yhtälö kaks tuuliviiriä eli meitsi + Denise = tuulihuumori. Tänään molemmat pinnistettiin itsemme äärirajoille (woo-oo-oo!), ja saatiinkin kotitreenissä oikein kivoja pätkiä. Tällä hetkellä pyrin Denisen ratsastuksessa entistä pehmeämpään, mutta myös entistä ryhdikkäämpään menoon. Denise kun kulkee nykyään vähän turhan helposti liian alhana ja liian pitkänä. Siinä se mennä tallustaa varsin tyytyväisenä. Kokoaminen onkin tammalle haaste - mutta niin myös meikäläiselle. Tänään saatiin äiti kuvailemaankin näitä treenailuja. Mutta voi jestas, mun vaatevalinta osui kyllä niin nappiin. Vähän löysä paita ratsastushousuissa, joka kivasti tuulessa lepattelee sitten - näytän siltä että oisin lihonut semmoset +15kg. En väitä, etteikö ois alkukesästä vähän turhan liikaa naatittu jäätelöä ja pekonia. Mutta en allekirjoita kaksinumeroisia lihoamisia, nopenopenope :DD


Muutenkin heppailu menee kivasti rutiinilla, pallottelen työ-talli-reissailu -väliä tän kesän. Ja ihan innoissani tästä kesästä olenkin! Paljon oon jo nyt parin viikon aikana kokenut, ja varmasti tulee lisää kivoja juttuja eteen. Myös poneihin liittyen kaikenlaista uutta juttua, mm. Makke pääsee kunnon oppiin. Mistä oonkin tosi innoissani! Siitä sitten lisää myöhemmin :)


Tällaisia kuulumisia tällä erää! Palaillaan varmaan juhannuksen jälkeen, viettäkääpä varsin fiksut mutta hauskat jussit! ;)

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi juuri vasta ja vaikuttaa todella kivalta! Hienoja kuvia, hieno ulkoasu ja hyvältä näyttää teidän meno! Jään kyllä seuraamaan ja liityinkin lukijaksesi. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, olipakerranhevonen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi! :) käyn lukemassa sunkin blogin!

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)