maanantai 20. heinäkuuta 2015

Hei hei DeniseTänään tapahtuikin aika iso muutos mun ja ponien elämässä - nimittäin Denise lähti uuteen kotiin. Ikävä on jo nyt ihan valtava eikä se varmasti ihan heti hellitäkään, olihan rakas pikkutamma meidän jokapäiväisessä arjessa läsnä lähes kuusi vuotta. Olen kuitenkin ihan älyttömän helpottunut, että asia järjestyi näin. Parempaa kotia en olisi voinut ponille löytää! Yhtä hyvää kotia en pystyisi itsekään syksyllä tarjoamaan uuden elämäntilanteeni takia.
Ihan kokonaan ei pikkutamma onneksi elämästäni katoa, sillä Denise virallisesti pysyy omistuksessani, ja ja poni lähteekin ylläpitoon. Paikkakin ja perhe ovat varsin tuttuja, nimittäin Pinjan blogista pääsee jatkossa lukemaan Denisen kuulumisia! Toivottavasti tytöillä lähtee yhteistyö hyvin käyntiin, ainakin koeratsastus meni oikein hyvin :) Denisellä on tallilla jo yksi tuttukin, nimittäin Rulle-ponin kanssa niistä tuli hyvät ystävät Pirtin leirillä muutama vuosi sitten. Mutta niin se vaan menee, että kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu - meikäläinen on meinaan matkalla  jo nyt samana päivänä Tampereelle kämppää katsomaan. Joskus elämä muuttuu, ja niin sen pitääkin. Onneksi asiat menevät välillä ihan paremmin kuin voisi koskaan kuvitellakaan! :)

Ratsastuskuvat ovat eilisestä, viimeiseltä ratsastuskerralta kotona. ♥ Onneksi ponia pääsee aina katsomaan ja varmasti ratsastamaankin, kun liian suuri ikävä Denisen kyytiin tulee! Paljon onnea ja tsemppiä Pinjalle uuden (ihanan) ponin kanssa! 

10 kommenttia:

 1. Ääh mulla on nyt jo aivan hirveä ikävä Deniseä, mutta kuten sanoit, varmasti pääsee hyvään kotiin! ♥

  VastaaPoista
 2. Vooi:( No tämä oli jotenkin arvattavissa ja hyvä että meni tuttuun paikkaan! Toivottavasti Pete ja Makke ei lähe sulta, tykkään molemmista niin hurjasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kyllä resurssit riittää enää millään kolmeen heppaan :( Pete ei ainakaan lähde mihinkään, se on varmaa!

   Poista
 3. Voi että, harmi homma vaikka periaatteessa ei tullut yllätyksenä tämäkään :/ Silti, kyllä varasti tulee ikävä vaikka aivan oikean päätöksen mielestäni teit. Mahtavaa että oli mahdollisuus antaa tuttuun ja hyvään paikkaan, jossa tiedät että poni on varmasti turvassa ja sitä hoidetaan hyvin. Paljon vaikeampi olisi varmasti ollut pistää ihan tuntemattomaan paikkaan ja sitten koko ajan olla hieman huolissaan miten siellä menee (tai ainakin uskon että itse olisin juuri näin hermoillut :D). Ihana siis, että tää ratkaisu oli tavallaan kaikkien mieleinen; sulle yksi poni vähemmän huolehdittavana opiskelujen aikana, Deniselle aktiivista liikuntaa ja Pinjalle uusi kaveri, jonka kanssa harrastaa, aika winwin tilanne ihan kaikille :)!

  Mitenkäs Peten tilanne, pidätkö sen kotona vai otat mukaan vai kuinka? :) Hieman salaa olen kyllä tyytyväinen, että denise lähti eikä pete, sillä pete on sun poneista oma suosikkini... :D

  Oikein ihanaa tulevaa opiskeluaikaa! Itselläni saattaisi olla ehkä myöskin muutto edessä ensi vuoden puolella, saa nyt nähdä mitä elämä tuo tullessaan! Pidähän kivaa ja nauti vielä kesästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! :) en varmaan vieraaseen kotiin olisi Deniseä antanutkaan, nyt vain sattui ihanteellinen paikka. Pete jää kotiin, se alkaa olemaan niin vanha ja muutenkin paljon sairastellut, ettei se tule vaihtamaan kotia enää. Parempi sen olla kotona :)

   Kiitos ja ihanaa kesää vielä sullekin! :)

   Poista
 4. Hienoa että ette kuitenkaan myyneet. Denise on mun lemppari sun hevosista.

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)