perjantai 24. heinäkuuta 2015

Maken hyppykoulu

Heippa! Pikaiset treenikuulumiset saatte nyt ihan uuden asian parista, olkaa hyvä!

Makke on tosiaan käynyt nyt muutaman kerran hyppäämässä Eholla. Itse en ponilla vielä hyppää, vaan totesimme parhaimmaksi ratkaisuksi antaa taitavampien hoitaa homman. Vaikka Makke on tosi kiva ja helppo ratsastaa, on se myös herkkä ja nopea oppimaan - niin hyvässä kuin pahassakin. Olen niin vähän hypännyt viime vuosina ja lähinnä vain omilla tutuilla poneilla, että en varmaan osaisi isoissa hypyissä olla tarpeeksi mukana ja sen sellaista. On siis parempi, että alussa kaikki tehdään oikein, kuin niin, että myöhemmin ruvettaisiin syntyneitä ongelmia korjaamaan.


Makke onkin esitellyt varsin hyviä estelahjojaan. Sillä on hyvä ja rytmikäs laukka, ja vaikka ponia ei ole kauheasti irtohypytetty, se ymmärsi heti jutun juonen ja osasi asetella jalkansa niin esteillä kuin niiden välissä. Esteetkään ei niin jännittänyt muutamia erikoismattoja lukuunottamatta, mutta kaikki muu olikin vähän jännää - katsomo, maneesin laidat ja sen sellaiset... Mieluummin tietysti näin päin, että esteistä mennään yli ja muuta katsellaan, kuin toistepäin :D

Tässä pieni pätkä toiselta hyppykerralta (kera kauhean maton tuon vihreän esteen alla ;D). Kauheasti materiaalia ei ole, kun kamerasta on ollut joko akku loppu tai muuten vain on unohtunut kuvata!


Ollaan käyty heinäkuun ajan noin kerran viikossa hyppäämässä, mutta nyt Makke saa pienen tauon treenaamiseen. Mulla meinaan alkaa viikonloppuna vihdoin "kesäloma", eli 10 päivän tauko töistä, wihii! Sen vietänkin suurimmaksi osaksi ulkomailla - palailen blogiin siis sen jälkeen. Heippa!

2 kommenttia:

Suuri kiitos kommentistasi! :)