maanantai 13. heinäkuuta 2015

Ryhmätunnilla ensimmäistä kertaa

Viime perjantaina päätin aika extempore ilmottautua seuraavan aamun ratsastustunnille Makella täällä kotitallilla. Tiesin ja varoitin jo muita etukäteen, että ihan samalla tasolla ei olla nuoren ponin kanssa kuin muut tuntilaiset, mutta ajattelin että kaikenlaiset tilanteet ja kokemukset ovat oikein hyväksi ponille.Yleensä joudun ratsastamaan Makella ihan yksinäni kentällä, ja valmennuksetkin ovat aina tähän mennessä olleet yksityistunteja. Ryhmässä olemme ratsastaneet kerran kisaverkassa, missä Makke käyttäytyi tosi hyvin, joten uskoin että tunnista selviämme oikein hyvin.Niimpä lauantaiaamuna lähdimme tunnille, ja se olikin tosi hyvä juttu! En ole koskaan ollut ko. opettajan tunnilla aiemmin, mutta hän otti hyvin huomioon ponin iän ja tason. Alkujännityksen jälkeen saatiin todella hyviä pieniä pätkiä pohkeenväistöä, rentoa ravia, nätit laukannostot... Ja Makke itsessäänkin tuntui todella hyvältä selkään.

Lopussa huomasi, että pikkupojalla meinasi keskittyminen jo vähän kärsiä, eikä etuosakäännökset oikein menneet nappiin. Otettiinkin vain pari hyvää käännöstä, jonka jälkeen ravailin rennot loppuravit ja lopetettiin tunti siihen.Äiti otti kuviakin tunnilta, mutta täytyy sanoa ettei kuvat ainakaan kuskin osalta ole kovin edustavat. :D Poni on kuitenkin oikein komea, eikö? ;) Huomenna Makke pääseekin taas hyppäämään - jännää, vaikken itse kyydissä olekaan!

4 kommenttia:

 1. Ihana Makke ja hyvin näytti menevän! <3

  VastaaPoista
 2. Ooh, eksyin sun blogiis ja huomasin, että säkin pääsit sosiaalitieteitä opiskelemaan! Itekin alotan nyt syksyllä :) Tampere on iiihana paikka, tuut niin viihtyyn täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö siistiä, siellä nähdään!! :) ja varmasti, oottelen syksyä jo innolla!

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)