maanantai 6. heinäkuuta 2015

Tervetuloa, uusi opiskelija!

On sanat, jotka olen saanut yllätyksekseni lukea - useampaan kertaan, niin mahdotonta sitä on uskoa. Pääsin nimittäin kouluun, Tampereen yliopistoon!

Syksyn suunnitelmat menivätkin uusiksi ihan rysäyksellä. Siinä missä minä vain selailin pääsykoekirjallisuuden kerran läpi ja alkukesän Tampere-reissulla mielessä oli enemmänkin ihana hotelliyö ja kaupunkiturismi kuin pääsykokeet, tuntuu ihan hullulta että koulupaikka silti aukesi. No, eipä tullutkaan sitä välivuotta, mitä odottelin, mutta mitäs siitä!

Äitin ottama mestariotos eräältä iltalenkiltä. Peten peppu pääsi kuvaan ;D

Muutto lähes 150km päähän kotoa tuo tullessaan tietysti tosi isoja muutoksia mun elämään, mikä näkyy luonnollisesti myös hevostouhuissa. Otan uuden opiskelupaikkani, kotikaupunkini, tapahtumat ja kaiken vastaan innolla, mutta myös tietyllä haikeudella. Vaikka asia on mielessä pyörinyt ja olen itseäni psyykannut asiaan jo kauan, tuntuu ajatus ponitrion hajoamisesta edelleen tosi vaikealta.


Pohdin tulevaisuutta blogissa jo reilu vuosi sitten, tässä postauksessa. Onneksi minun ei tarvitse muuttaa yksin saati 70 kissan kanssa, joten eiköhän näistä elämänmullistuksista selvitä! Enemmän heppajutuista saatte kuulla lähiaikoina, juttua tulee ihan tästä (vielä) tavallisesta arjesta kuin vähän isommistakin muutoksista.

Makke treenissä sunnuntaina!

Tällä hetkellä nautin kaikista hepantäytteisistä päivistä, jokaikisestä lantakikkareen siivoamisesta ja iloitsen, ettei onneksi kaikki kuitenkaan lopu syksyllä, vaan sen sijaan moni asia silloin vasta alkaa. Mieli ja elämä avoinna, löydän varmasti paikkani ja onnen hetket mistä maailmankolkasta tahansa. Vaikka sitten sieltä 150km päästä.


8 kommenttia:

 1. Onnittelut opiskelupaikasta! :) odotan innolla heppapostauksia. ;)

  VastaaPoista
 2. Tampere on hyvä paikka asua, tervetuloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin ollut jo pitkään kaupunki, johon olen halunnut muuttaa! Kiitos :)

   Poista
 3. Koska tulee taas viime kuun kuvia? Ja kuinka kauan oot seurustellut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jossain aikarakosessa koitan koota ne taas yhteen postaukseen! :D Ja en kauhean kauaa, mutta pitkään ollaan oltu jo tosi hyviä kavereita :>

   Poista
 4. Onnea opiskelupaikasta!! Mitä pääsit opiskelemaan :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sosiaalitieteitä lähden opiskelemaan :)

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)