torstai 27. elokuuta 2015

Kolmen ponin kuulumiset

Nuhanenä täällä moi! Varma syksyn merkki...

Tiistaina käytiin äitin kanssa moikkaamassa Deniseä sen uudessa kodissaan. Toisaalta vähän jännitti, että mitä jos iskee hirmuinen ikävä käynnin jälkeen tai poni ei tunnistakaan minua enää, mutta onneksi jännitin ihan turhaan. Denise oli ihan oma itsensä, näytti tosi tyytyväiseltä ja tunnisti vielä omistajansakin. Ihanaa!Pääsin kipuamaan Denisen selkäänkin, mikä oli tosi kivaa! Vähän meillä oli tietysti hakua, tuota tammaa kun täytyy ratsastaa vähän eri tyylillä kuin noita ruunanrutkuja ;) Denise vaikutti kivan vetreältä ja letkeältä, ja vaikkei mitään parhaimpia pätkiä saatukaan, niin oli kyllä tosi mukava ratsastaa rakkaalla tammalla. Mentiin lähinnä ympyröitä, koitin saada ponia rennoksi ja myös vähän ryhdikkäämmäksi kaikissa askellajeissa. Lopuksi otettiin pari hyppyä pikkuesteelle, mitkä eivät nyt ihan nappiin mennyt, mutta ominaisella vauhdikkaalla Denise-tyylillä kuitenkin :D
Sain Pinjalta muutamia kuvia, kiitos niistä!Kotosalla ponipoikien kanssa menee ihan hyvin. Viime viikonlopun koulukisat menin kuitenkin perumaan, kun saatiin estevalmennus samaan ajankohtaan. Makke hyppäsikin nyt ehdottomasti parhaiten, kyllä sen hyppy vaan on hieno, kunhan vaan poni saa lisää itseluottamusta ja hoksaa homman.

Tässä vielä kuva Playsson.netin järjestämältä esteklinikalta 15.8., myöskin Pinjan ottamana :)

Peten kuulumisia en ole aikoihin raapustanut tänne, jospa jonain päivänä omistaisin postauksen kokonaan pappaponille! Peten kohdalla kuitenkin "ei mitään erityistä" -uutiset ovat tosi hyviä: Peten arki menee ulkoillessa, tarhakamujen kanssa leikkiessä ja maastolenkeillä käydessä. Niin kauan kun sairaudet pysyvät poissa, olemme erittäin tyytyväisiä Peten tilanteeseen.


Peten arkea :3

Ensi viikolla minulla alkaa opiskelut yliopistolla, joten vietän yhä enemmän aikaa tuolla 150km päässä tallilta. Ponipojillekin on jo omat suunnitelmansa syksyä varten, niistä sitten lisää lähempänä. Syyskuu mennään kuitenkin vielä ihan näppärästi, kun tallillekin pääsen muutaman kerran viikossa ja apujoukot on messissä. :)

Pari postausta mulla on jo lähes julkaisua vaille valmiita, mutta muuten saattaa ainakin alkusyksystä olla blogissa vielä entistäkin hiljaisempaa. Kiitos kaunis kuitenkin lukijoille, jotka ovat jaksaneet pysyä näinkin puolikuolleen blogin messissä, tätä kun on niin kiva silloin tällöin raapustella!

Tää kuva on reilun kuukauden takaa vielä Denisen ollessa meillä kotona. Kuvastaa meitä kahta säätäjää niin hyvin :'D

4 kommenttia:

 1. toi denisen alahuuli vikas kuvassa näyttää jotenki tutulta XD

  VastaaPoista
 2. Koska tulee postausta? Kuvapostausta elokuusta odotan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks, mulla taitaa olla sekä heinä- että elokuun kuvapostaukset tekemättä! :-D Taidan tehä jonkun megapostauksen kun saan aikaiseksi... Syyskuussa taitaa jäädä postaukset tekemättä, vaikka yhen oon kirjoittanutkin. Uutta kuvamateriaaliakin ois, mutta kuvat on toisella koneella piitkän matkan päässä. Saan ne tosin käsiini ens viikonloppuna, joten viimeistään ens viikolla tulossa jotain tekstiä! :> Paljon ois asiaa, mutta vähän aikaa... :D

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)