lauantai 3. lokakuuta 2015

Viikonloppuvisiiteillä

Huh, erittäin hektinen syyskuu on vihdoin takana! Nyt pitäisi onneksi tahdin vähän hellittyä, kun työsopimus Siwalla päättyi, eikä tarvitse tuhlata jokaista kouluvapaata töihin. Koulutehtävät kyllä teettävät ihan kiitettävästi töitä ja jotkin kurssit saavat meikäläisen repimään hiuksia päästä - pääosin kyllä viihdyn koulun penkillä erinomaisesti!

Mun mielestä näistä joistain kuvista tuli jopa satumaisia!

Nyt mun visiitit tallilla ovat ajoittuneet viikonloppuihin ja satunnaisiin arkipäiviin. Koitan ottaa lyhkäisestä ajasta kaiken irti, mistä on todisteena viime viikonloppu. Sää oli mitä mainioin, ja pääsin liikuttamaan poneja perjantaista sunnuntaihin, vaikka töitä oli vielä silloin jokaisena päivänä tuolloin. Lisäksi Maken selkään kipusi uusi ratsastaja, ja homma pelitti loistavasti! Nyt pääsee kuukauden kevyen jakson jälkeen poni taas kunnolla töihin.


Ai oliks vähä kivaa kummallaki!? :D

Sunnuntaina suuntasin Peten kanssa läheisille "crossmontuille", joka nykyään on hevosten kiipeilypaikka. Pete on siellä aina aivan villinä, jonka takia arastelen sinne menoa - on aina vähän jännää, kun poni rupee pukittelemaan ja riehumaan alamäissä! Tälläkin kertaa ei vauhtia puuttunut, mutta hallintaa kylläkin. Kuskia nauratti kauheasti, vaikka välillä suusta pääsikin "Pete prkle!" kommentteja... Onneksi todistajana oli vain äiti, joka napsasi meistä muutamia kuvia.Peten ratsastuksen jälkeen kapusin Maken kyytiin, ja aina se vaan yllättää, miten korkealta se tuntuu! Makke liikkui oikein mallikkaasti, sain oikein fiilistellä kyydissä vaan. Vähän lisää eteenpäinpyrkimystä poni tarvitsisi, veikkaan että karvankasvatus voi vähän himmata menoa. Kesällä kun ruutia oli hetkittäin hippusen liikaakin... Nyt kuitenkin Makke vaikuttaa niin paljon tasaisemmalta ja rennommalta, jotenkin koko poni on aikuistunut tässä puolen vuoden aikana ihan hirmuisesti.
Yllättäen pääsin tiistaina tekemään pikavisiitin tallille, jolloin ehdin ratsastamaan Peten, samalla kun Maken uusi ratsastaja testaili "nappuloita" ponivauvan kanssa. Nyt on niin hyvä fiilis, kun on ehtinyt ratsastamaan vähän enemmän, ja tietää että jatkossa pääsee itsekin ratsastamaan vähän useammin kuin sen kaksi kertaa viikossa.

Mikäli suunnitelmat toteutuvat, on tänä viikonloppuna edessä valmennuksia! En ole syyskuussa tosiaan viittinyt mitään hyppysessioita tekemään, kun ponit joutuivat olemaan niin kevyellä. Nyt kuitenkin tähän tilanteeseen on jo saatu sen verran kivasti muutosta, että pääseevät ponit taas koipia nostelemaan. Jipii!

Pete pääsi vielä maastolenkin jälkeen kentälle käppäilemään, samalla kun ratsastin Makella. Ainakin kunnon loppukäynnit sai :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ihania nuo Petekuvat! Oli papalla vauhtia ;) Makke oli kyllä komea myös :3 Oletko muuten tippunut Makelta vielä koskaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! Joo, pappaponi vähän innostui :) Makelta en oo tippunut koskaan, ei oo (vielä) ollu lentäminen ees kauhean lähelläkään! Jännää nähdä mitä poni tuumaa, kun ekan kerran sieltä alas muksahdan :-D

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)