perjantai 6. marraskuuta 2015

Hevosen omistaminen kuvina

Sain Riinalta kivan haasteen, kiitos!

Haasteessa tehtävänä siis on...
1. Valitse neljä kuvaa, jotka vastaavat mielestäsi parhaiten sanoja luottamus, onnistuminen, epäonnistuminen ja todellisuus
2. Neljän kuvan jälkeen valitse vielä yksi vapaavalintainen kuva, sekä siihen parhaiten kuvaava sana
3. Haasta mukaan viisi bloggaajaa, joilla on oma hevonen!

Haastankin mukaan Peninan, Pinjan, Tiian, Lauran ja Jessican!

Tämä haaste on tosi mielenkiintoinen varsinkin nyt, kun en tänä syksynä ole ollut hirveän hyvä hevosenomistaja. Ei sillä, että ponejani ei jotenkin hoidettaisi hyvin, vaan en ole itse ollut ponien hoidossa mukana kuin 3-4 kertaa viikossa. Se on aika vähän hevosenomistajalta!


Luottamus
Kesä 2014, allekirjoittaneella jalka murtunut ja kuuden viikon ehdoton liikuntakielto - sisältäen kiellon varata jalalle painoa ja ratsastaa edes vähän tärähtelyriskin vuoksi.
Mitäpä minä sellaista kuuntelen, kun Pete juuri palasi sairaslomaltaan kaviopaiseen parannuttua. Halusin ponin selkään, ja tiesin ja tiedän, että Pete kuljettaa minua pehmein askelin turvallisesti pienen lenkin.


Onnistuminen
Maken kanssa ensimmäinen kisastartti. Vaikka radalla oli tosi jännää, kisakäyttäytyminen oli muuten pikkupojalla ihan huippua. Ja tässä vaiheessa treeniä oli takana vasta muutama kuukausi! Kyllä oman kasvastin kanssa starttaaminen tuntui niin ihmeelliseltä ja ihanalta.


Epäonnistuminen
Meillä oli Peten kanssa alkuvuosina aika paljon ongelmia! Ensin se kuskasi mua pitkin pihamaita, sitten heitti kyydistä joka välissä, sitten vähän omasta fiiliksestään joko hyppäsi ja voitti luokan tai veti jarrut kiinni ja kuski lensi... Nykyään sen mielenliikkeet tuntee jo niin hyvin, että yhteistyö on jo sujuvampaa, mutta edelleen poni osaa yllättää!Todellisuus
Tähän ei tarvitse varmaan selittää sen enempää...


Extrakuva: Hymy
Ponien touhut saavat vaan niin hymyn huulille. Ja osaa ne välillä itsekin hymyillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)