tiistai 1. maaliskuuta 2016

Höntsäilyä

Moro! Voi että kun toivon, että maaliskuu olisi nyt hyvä kuukausi. Meinaan helmikuussa jäi postailut ihan syystä väliin: olin kipeänä koko kuukauden. Jep, eka päivä iski influenssa minuun ja pahasti, ja edelleen on yskää ja lämpöä, nyt viides viikko kipeänä alkaa. Ja kuten tohtorisetä sanoi, virustautiin ei oikein muu auta kuin viruminen sängyn pohjalla. Yhyy...


Kuski on melkein perillä nätistä istunnasta... Tai sitten ei :D

Helmikuussa mulla oli myös aivan älyttömän paljon koulua (mm. tiistaisin 9-20 koulupäivä...), mutta nyt pitäisi vähän helpottaa tuo koulunpenkillä istuminen. Tällä viikolla vietänkin perioditaukoa eli hiihtolomaa eli ponilomaa! Kenttä lanattiin sopivasti eilen ihan huippukuntoon, ja tänään pääsin tekemään ponien kanssa kevyet höntsäilytreenit ihanassa maaliskuisessa auringossa. Äiti kerkesi tulla kuvaamaan mua ja Makkea, mutta nää kuvat on otettu klo 17 jälkeen (!!), joten ovat jo hämärän takia aika rakeisia.

Tässä kuvassa koitan asettaa Makkea kulmassa erityisesti sisään...

...sillä oikeassa kierroksessa käy helposti näin, että ajatus ja asetus lähtee ulospäin.

Makke oli tosi tosi kiva, se on niin ihana kun se ei kerää tyhmäenergiaa, jos joutuu pitämään vapaata useammankin päivän. Silloin se rallittelee sitten itsenäisesti tarhassa. :D Ratsastaessa Makke on kyllä aina yhtä fiksu. Mä kun tosiaan olen vielä puolikuntoinen (vielä tänään lämpöä vajaat 38, jee...), alkoi  tallihommien ja tokan hepan eli Maken kohdalla jo väsymys painamaan. Täti vähän säätää tuolla selässä pitkillä ohjilla ja huonolla istunnalla... Mutta ei siitä sen enempää, annan kuvien kertoa enemmän! Pahoittelen meidän molempien pullamahoja, tää alkuvuosi on alkanut just niin hyvin näitten treenien kanssa.

Wihii! Pitkästä aikaa pääsee laukkaamaan hyvällä, pitävällä pohjalla.Petestäkin koitamme ottaa joku päivä kuvia. Se on vaan niin mainio ja pirteä pappaponi! Nyt koitan pistää Petenkin kilot karisemaan ja kunnon kohoamaan tässä kevään mittaan. En ole nyt kuitenkaan kummallekaan ponille mitään kisoja katsonut tälle keväälle, kun viikonloput ovat usein vähän hankalia (inttileskelle ;D). Lisäksi tarvitaan nyt paljon paljon treeniä. Toivottavasti kenttä pysyy nyt hyvänä, ponit terveinä ja itsekin tulisi tässä lähiviikkojen aikana oikeasti kuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)