lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pikkutamman kyydissä

Huh, tässä kului välissä jo hurjat seitsemän kuukautta, ennen kuin ehdin uudestaan kipuamaan Denisen selkään sen uudessa kodissa! Selkeyttää ainakin sitä, etten ihan turhaan ponista luopunut - aika on ollut todella tiukilla kahden ponin, koulun ja muun elämän kanssa. Denise saa nyt paljon huomiota uudessa kodissaan, mikä on tosi ihana juttu ♥

Kuvista kiitokset Pinjalle ja Riinalle! :-)


Pitkä aikaväli näkyikin, sillä en osannut ratsastaa Denisellä enää laisinkaan :-D Olen niin tottunut noihin leppoisiin ponipoikiin, että herkän ponitamman kanssa sai olla taas miettimässä, mitä missäkin tilanteessa pitikään tehdä. Lihasmuistissakaan ei meinannut enää olla niitä vanhoja taitoja. Pete ja Makke molemmat ovat varsin "helppoja" ratsastaa, ja esimerkiksi Makke on tosi tasainen edestä, vaikka kuski tekisi mitä. Denise taas reagoi niin herkästi kaikkeen: kentällä olevaan sohjoon, mun liikkeisiin satulassa, tähtien asentoihin... Mutta niin ihana sillä silti oli pitkästä aikaa ratsastaa! Muistuu niin vahvasti mieleen se pitkä unohtumaton matka, mikä pikkutamman kanssa kuljettiin.Denisen kanssa samaan aikaan kentällä pyöri Riina poninsa kanssa, ja kun olin Denisen ratsastanut, ilmoitti Riina topakasti mulle, että nyt Ryttyä kokeilemaan. Hölkkäilinkin ponin kanssa hetken, ja voi että kun onkin Rytty kiva tapaus! :-) Olen viime vuosina tosi vähän ratsastanut muilla hevosilla kuin omilla, joten luonnollisesti jännitin ja olin ihan hukassa uuden tuttavuuden selässä. Yleensä ottaen tykkään kyllä kaikenlaisista hevosista, ja Rytty jo valmiiksi Riinan läpiratsastettuna vaikutti oikein superihanalta tyypiltä. Kiitos vaan pikaisesta lainasta!


Nyt kevään tullessa motivaatio on taas ihan superkorkealla - eikä vähintäänkään siksi, että koulu alkaa helpottamaan ja minulla on vihdoin aikaa ratsastaa omilla poneilla useamman kerran viikossa! Kesän suunnitelmat ovat vielä auki kesäduunien (tai toistaiseksi niiden puuttumisen...) takia, mutta toivottavasti asiat selkeytyisivät pian. :) Toivottavasti meidän kotikenttä sulaisi samaa vauhtia kuin Riinan ja Pinjan kenttä, niin pääsisi ihan kunnolla treenaamaan. Koitan taas postailla pian, se on moro nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)